Klorlu Alkali Temizlik ve Hijyen Ürünü
2010 Klorlu Sanitasyon Ürünü
Kullanım Yeri / Şekli :
Gıda işletmelerinde; makine, ekipman ve yüzeylerin köpüklü temizlik yöntemi ile temizlik ve hijyenin sağlanmasında kullanılır. Öncelikle ortamda bulunan gıda kalıntıları uzaklaştırılarak ön temizlik yapılır. Ardından köpük sistemi ile ürün yüzeye köpük olarak uygulanır. Yüzeylerde fırça ile ovalama işlemi yapılır ve ürünün yarım saat kadar kalması beklenir ardından durulanır.
Sadece profesyonel / endüstriyel kullanım içindir.
Kullanım Miktarı :
Kullanım miktarı olarak 20 gr/lt oranında sulandırılarak kullanılmalıdır. ( % 2 )
Dozaj : 20 gr ürün/1 lt su
Ürün Özellikleri :
Görünüş : Berrak Sarı Sıvı
pH değeri(direkt - 20 C): 13.00 - 14.00
Ambalaj : 20 L PE bidon
2010 Chlorinated Sanitation Product
Application Area / Method:
Used in food industry to ensure hygiene and to clean the machinery, equipment and surfaces with foam cleaning method. Pre-clean the area by removing food residues. Apply the product on the surface as foam using a foam system. Scrub the surface using a brush, let it rest for half an hour and then rinse.
Only for professional / industrial use.
Application Amount:
Dilute to 20g/L. (2%)
Dosing: 20g product / 1L water
Product Specifications:
Appearance: Clear Yellow Liquid
pH value (direct - 20 °C): 13.00 - 14.00
Packaging: 20L PE drum